Hvordan samler du et hold til teambuilding?

så teambuilding

De fleste mennesker vil spørge mig om jeg arbejder i min pyjamas. Andre vil spørge, om jeg sover hele tiden eller tager en mid-dag pause at udøve. Mens kun et af disse spørgsmål kan besvares med et “ja”, er jeg ikke genert over at udtrykke, at jeg kan lide at arbejde hjemmefra.

Fordelene ved fjernarbejde er reelle – for medarbejdere og arbejdsgivere. Data viser, at over 80% af fjernbetjeningen føler mindre stress, og at årtusinderne ønsker fleksibilitet til at arbejde fjernt. Produktivitet og effektivitet antages også at øge med fjernt arbejde. Det betyder, at fjern teambuilding kan hjælpe din rekruttering og hjælpe med at opbygge en mere effektiv, produktiv og sund arbejdsstyrke.

Bygningshold på samme sted kan være udfordrende, og at bygge et fjernt hold kan være endnu mere. Her er syv bedste metoder til at overveje, om du vil opbygge et godt fjernt hold og nyde fordelene ved det. Disse tips kommer fra mine personlige erfaringer, der arbejder fjernt, arbejder med distribuerede hold til mit firma og indsigt fra en ekspert i distribueret arbejdsstyrke.

1. Stor kommunikation er nøglen

Ligesom ethvert godt forhold, forretning eller andet, er kommunikation nøglen. Men det er ikke nemt, når alle er på et andet sted. Heldigvis er det muligt at etablere god kommunikation gennem en kombination af værktøjer og processer.

Se de bedste team building metoder

Videokonferencer giver mulighed for flere sammenhængende oplevelser end telefonopkald ved at lade alle se ansigtets ansigt og observere deres kropssprog. Zoom har gjort videokonferencer nemmere end nogensinde, og mange virksomheder har en “kamera altid på” politik. Slack, et populært samarbejde software, gør regelmæssig kommunikation nem og effektiv med deres desktop og mobile apps. Slack giver mulighed for at integrere andre gratis softwareværktøjer – så teambuilding kan maksimere deres kommunikation.

Processer er de rammer, der er nødvendige for at opretholde god kommunikation. Ledere skal klart definere regelmæssige kommunikationsprotokoller og sætte forventninger til, hvornår en fjernbetjent skal være tilgængelig, og på hvilket medium (Slack, tekst, telefon osv.). For så godt som teknologi er det, det hjælper ikke, medmindre folk bruger det pålideligt.

2. Fremme meningsfulde forbindelser

Mennesker er sociale dyr, og vi har brug for forbindelse. Når man styrer en ekstern arbejdsstyrke, er det vigtigt at tage enhver lejlighed til at skabe og fremme en reel forbindelse.

Teambuilding er godt at bruge

“At skabe autentiske, interpersonelle forbindelser er en stor udfordring i et distribueret miljø,” siger Niki Lustig, direktør for læring og udvikling hos GitHub. “Det er for nemt at hoppe på et opkald og starte lige ind på dagsordenen og diskussionen. Overvej at skabe teambuilding ritualer, der hjælper hver person til at kende hinanden.”

Lustig er ekspert i at arbejde med distribuerede hold. Mere end halvdelen af ​​GitHubs globale arbejdsstyrke arbejder fjernt. Så hvad er hendes råd?

Lustig foreslår, at ledere starter en-til-en- og holdmøder ved at “checke ind” og dele hvordan hver person gør. Hun opfordrer også folk til at dele mere om sig selv, måske at dele en personlig historie fra weekenden. Endelig bør alle bruge et rigtigt billede til deres profiler, i stedet for en avatar.