Køkkenbordplader i fantastiske materialer

en køkkenbordplade

Det er en stor beslutning, at vælge et materiale til dit køkkenbord. Kæmpe både med hensyn til omkostninger og i deres indvirkning på æstetik og praktisk funktion i dit køkken. Top-end, premium køkkenbordplader materialer er en væsentlig del af et køkken remodeling budget. En velvalgt køkkenbordplade gør dit køkken mere nyttigt og lettere at vedligeholde, og det kan også fungere som et vigtigt designelement i dit køkken.

Udvalget af materialer, der kan bruges til køkkenplader, er utrolig forskelligt, og nogle materialer på listen kan være overraskende for dig. Hvert materiale har sine fordele og ulemper, som alle skal vejes ved valg. Jo mere esoteriske materialer, som bambus, zink og rustfrit stål. kan vise sig at være for dyrt og svært at opretholde for de fleste mennesker. For de fleste boligejere vil de mere praktiske muligheder inkludere materialer som slab granit, konstrueret sten (kvarts), fast overflademateriale, såvel som traditionelle laminater og keramiske fliser.

Et laminatbord er dannet af et tyndt lag af plastlaminatmateriale bundet til en kerne af spånplader eller MDF (mediumdensitets fiberboard). Laminater fremstilles af mange producenter, herunder Formica og Wilsonart, og der findes hundredvis af farver og stilarter.

Køkkenbordplade er fantastisk flotte

Fordele

Laminatplader er en af ​​de mest overkommelige muligheder.

Installation er et nemt DIY-projekt, når du installerer præfabrikerede (postformede) køkkenbordplader.

Stor variation er muligt, hvis du opbygger en køkkenbordplade fra bunden ved brug af designerlaminer. Tusindvis af farver og mønstre er tilgængelige.

Ulemper

Laminater betragtes som “billige” af nogle boligkøbere; de kan være en ulempe, når du forsøger at sælge dit hjem.

Laminater kan skrælle op, chip og scorch nemt.

Laminatplader kan føle sig hule og lette i forhold til andre materialer.

Bundlinie

Selvom man først betragtede det svarte får i køkkenbordplade, er laminater nu tilgængelige i sådan mangfoldighed, at de gør et stort comeback. Lad dig ikke overse laminater, før du ser hvad der er tilgængeligt.

Køkkenbordplader af keramiske fliser er lavet af individuelle ler baserede fliser klæbet over en cementpladekerne ved anvendelse af tynde klisterlister. Til køkkenbordplader gør fugemøtrikkerne en mindre end ideel køkkenbordplade, men nyere keramiske og porcelæn fliser er tilgængelige i store størrelser (1 x 2 eller 2 x 2 fod), der kan hjælpe med at minimere antallet af sømme og gøre det nemmere vedligeholdelse.

Køkkenbordplader er super gode

Flise er anden kun til laminat som en billig køkkenbordplade materiale.

Keramisk flise er forholdsvis let for en DIYer at installere.

Moderne porcelæn typer tilbyder forskellige designmuligheder – porcelæn fliser kan ligne naturlige træ, ægte sten og mange andre materialer.

Ulemper

Grout sømme er let farvede og er svære at rengøre.

Keramiske fliser er skøre og tilbøjelige til at revne. Reparation er svært, hvilket kræver fuld udskiftning af beskadigede fliser.

Bundlinje

Keramiske fliser køkkenbordplader er en god mulighed for DIYers søger at spare penge, og nyere porcelæn og glasfliser giver et meget bredere udvalg af design muligheder end nogensinde før. Men fliser i enhver form kræver meget vedligeholdelse, og de mange fugesømmer kan være hovedpine for at holde rent.