Infrarød sauna er godt for den mentale sundhed

En infrarød sauna

Vores mentale sundhed er en af ​​de vigtigste ting, vi kan passe på i vores krop. At have et skarpt sind og en aktiv hjerne er nøgler til at lykkes i livet og være glad. Der er mange tilfælde, hvor en svækket mental tilstand kan øge risikoen for død, depression, smerte og lav livskvalitet. Så alt, hvad vi kan gøre for at forbedre vores mentale sundhed er ekstremt vigtigt. Vidste du, at saunaer er en af ​​de ting, der kan hjælpe med at forbedre din mental sundhed? Nå, de kan … og vi skal vise dig hvordan, her:

1) SLEEP

Det vigtigste, du kan gøre for at øge din hukommelse og kognition, er at få velvilje søvn. Processen med at sove organiserer dine minder fra dagen og størkner ny information, hvor den tilhører din vidensbank. Mange mennesker bruger medicin til at hjælpe dem med en god nats søvn. Men desværre for dem er medicinsk søvn ikke REM-søvn, hvor fordelene opstår. Jeg fandt den bedste måde at nå denne REM-stat på, for søvn skal være helt afslappet, når man går i seng.

Infrarød sauna sessioner (ca. 20 minutter om dagen) slapper af i kroppen uhyre med beroligende varme, der trænger dybt ind i vævet. Der er heller ingen stivende damp, som kan få brugeren til at kvælge i luften, som de trækker vejret. Når saunasessionen er afsluttet før sengetid, vil du finde søvn kommer let og vil vare hele natten.

Infrarøde saunaer kan virke positivt på din sundhed

2) ANGER

Vrede er god for ingen! Når vi er frustrerede, sint eller lige op i livet, kan sindet blive irrationelt og eksplosivt som reaktion på andre. Vrede, tro det eller ej, er en psykisk destruktiv kraft. Alt, der påvirker dit sind til at handle på en måde, det normalt ikke ville være, er en mental udfordring. Har du nogensinde sagt, “Jeg mente det ikke, jeg var sur.” Det er et perfekt eksempel på at være irrationel på grund af en vrede reaktion.

Der er dog en nem måde at forhindre vrede på at tage over dit sind. En infrarød sauna vil bruge den samme afslappende varme som tidligere nævnt til at berolige et vrede. Hvis du oplever din vrede, skal du tage en hurtig 20 minutters session i saunaen. Du finder plads og tid, du har brug for til at organisere dine tanker, rationalisere en løsning og løse problemet ved din udgang fra saunaen.

Se hvilke saunaer vi har at tilbyde

Denne svækkende følelse vasker over mange af os hver dag. Depression er forårsaget af mange faktorer, såsom en hård dag, stress eller angst. Medicinsk depression er også en almindelig form, der rammer millioner af amerikanere. Depression kan lettet med hyppige sessioner i en infrarød sauna. Klinisk depression behandles ofte med medicin. Brugere af infrarøde saunaer finder deres depression krympe og i nogle tilfælde forsvinder fuldstændigt. Når depression rammer det kan komme hurtigt og ødelægge resten af ​​din dag. Jeg har brugt en infrarød sauna til depression i årevis og ærligt, det fungerer godt for mig. Den afslappende tid, der tilbydes indeni, kan berolige mig, rationalisere mine tanker og endda øge hjernens aktivitet for at aflevere glade hormoner, som jeg kalder dem. Jeg anbefaler stærkt, at du bruger infrarød sammen med dine læger valg til at behandle din depression.

4) Blodstrøm

Hordan kan blodgennemstrømningen forbedre mental sundhed? Hjernen bruger ilt fra blodbanen for at fungere ordentligt. Infrarøde saunaer trænger dybt ind i væv og muskler. Varmen øger blodgennemstrømningen til ekstremiteterne og til hjernen. Tag dyb vejrtrækning og hold øje med den øgede rene ilt sendt til din hjerne. Hyppig brug i løbet af 20 minutters sessioner kan øge hjernens funktion over tid.