Postkasser skal passe til dit hus

der producerer postkasser

Da Greg Kelly og Laura Herring flyttede deres familie på fire, gjorde de, hvad nogle måske kalder ukonventionelle. De flyttede ind i et hjem i samme kvarter, der var halv størrelse af ​​deres tidligere hjem. Richard Hall arbejder som arkitekt, hvor han omdannede de 1200 kvadratmeter 1954 ranch til noget lidt mere i overensstemmelse med deres behov og midcentury moderne smag. Hall rev væggen ned, åbnede indendørs til udendørs og skulptureret et hus, der lige havde ret.

Billeder af renoveringen blev offentliggjort i New York Times i november 2012, og senere på året blev huset også omtalt på den lokale Remodelers Home Tour. Herefter fortalte en af ​​arkitekterne Kelly, at hans kone havde bemærket, at postkassen ikke fungerede med den imponerende renovering. Kelly kunne ikke ryste denne kommentar. “Jeg er lidt af en perfektionist,” siger han. “Jeg havde ikke det, men det var altid foruroliget mig.”

Vist: Kelly ombygget hus med standardpostkassen designet af den amerikanske postingeniør Roy Jori Leman i 1915.

Omkring samme tid hentede Kelly, en virksomhedskrave, et spørgsmål om Atomic Ranch, et populært blad til midcentury entusiaster. I dette spørgsmål spurgte en læser magasinens redaktør, hvis hun vidste om nogen kilder til ’50’ers postkasser. Den frustrerede læser havde søgt på internettet for autentiske stykker og reproduktioner til ingen nytte. Kelly troede på dette anbringende, “jeg er ikke alene herom.” Redaktøren svarede med “The retro. markedet ser ud til at være vidt åbent. “Hvis en midcentury boligejer kæmpede med postkassen, skulle der være mere, tænkte Kelly. Han kalder dette hans “aha” øjeblik.

Postkasser er gode til at vise hjemmets stil

Historien om Midcentury postkasser

Atompostkassen foto, der ledsagede spørgsmålet fascineret Kelly. “Jeg troede det kunne være patenteret,” skrev han på sin blog, der dokumenterede questen. Han scannede gennem årtier af patenter gennem USA’s Patent og Trademark Office, men ingen ledsagede denne postkasse design. Kelly pored gennem kataloger og magasiner fra 50’erne, 60’erne og 70’erne for at få spor til designets oprindelse. Han fandt nogle ledere, men sporet gik koldt. Hvor var denne postkasse fra?

Kelly forfulgte en alternativ avenue. Han samlede og kontaktede så mange godkendte amerikanske postkasse producenter fra 1950’erne og 1960’erne som muligt. “Overalt gik jeg, alt var blevet erhvervet,” siger han. Af de 22 uafhængige virksomheder, der producerer postkasser i USA i begyndelsen af ​​1970’erne, har kun en – Fulton Corporation – stadig lavet postkasser.

Kelly sendte postkassefotoet han havde set i Atomic Ranch til Fulton og spurgte om de vidste hvem der lavede det. En Fulton-repræsentant reagerede hurtigt på sin anmodning og sagde: “Jeg tror, ​​at vi gjorde det, i det mindste ser jeg en meget ligesom hvad du sendte i et af vores gamle kataloger … vi stoppede med at lave det i 1993.” Reposten omfattede det oprindelige katalog skudt af virksomhedens slanke suburban postkasse (fremhævet på billedet her). Desværre havde Fulton ikke længere de originale dør, som Kelly kunne genanvende, den måde, Modernica havde gjort med Charles og Ray Eames originale casestudieforms.

Postkasser er gode som husets repræsentant

Samtidig søgte Kelly på eBay for midcentury postkasser (han havde stadig den originale 1915 tunnelformede postkasse, der var mindre end hans hus). Mange gange koster det en person at købe vintage, men i dette tilfælde “Du kunne ikke engang finde dem”, siger han. Efter cirka en måned med konstant online trolling købte han en banged-up version for $ 71 (og betalte $ 21 mere til forsendelse). Han renoverede postkassen og pulverlakerede den grøn.

På dette tidspunkt havde Kelly en midcentury postkasse til at matche sit hus. Men han var ikke tilfreds. “Den jeg fik, havde ikke alt, hvad jeg ville have,” siger han. Kelly havde heller ikke glemt at huslejer i Atomic Ranch. “Jeg ønskede at skabe noget,” siger han.

På Retro Renovation, et andet midcentury site Kelly besøgte, havde et boligejendom sendt et billede af hans 1950-atomkasse fra Sears Roebuck. Ser dette ud, instruerede Kelly sin forskning til vintage Sears kataloger. Husejeren om Retro Renovation sendte også Kelly målinger af sin postkasse.